1. Inloggen
  2. Registreren

Wat is het?

BiosMatch richt zich op het bioscoopgaand publiek. BiosMatch is een site waarop je mensen kunt meevragen naar de film. Je kunt een profiel aanmaken en mensen benaderen of zelf benaderd worden. BiosMatch is uniek in zijn soort, omdat een soortgelijk concept nog niet eerder bestond in Nederland. Wij richten ons vooral op mensen die graag met iemand naar de bioscoop willen, maar voor wie het moeilijk is om iemand te vinden uit hun directe omgeving die zij mee kunnen vragen naar de film. Deze mensen willen wij graag helpen. Stel je voor dat je maanden op een film hebt gewacht en ineens blijkt dat je vrienden geen tijd hebben om samen met jou naar de bios te gaan. Wat doe je dan? Blijf je thuis? Prik je een andere datum? Wacht je totdat de film uitkomt op DVD/ Blu-ray? Kan allemaal natuurlijk, geen enkel probleem, maar laten we nou eerlijk zijn. Liever niet natuurlijk! Het liefst wil je op dat moment naar de film en in zo’n situatie biedt BiosMatch uitkomst. Een avondje bioscoop is tenslotte veel gezelliger als je met iemand bent. Uiteraard kun je op BiosMatch ook een afspraak maken voor later in de week of zelfs later in de maand. Wat dat betreft hebben leden alle vrijheid.

Ben je single en vind je het comfortabeler om op een website als BiosMatch iemand te benaderen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Een bioscoop kan een ideale omgeving zijn voor een First Date. En je kunt het altijd combineren met een drankje voor of na de bios.

Ben je fan van een bepaalde acteur of actrice? Heb je een favoriete genre? Ben je een ontzettende fan van een filmreeks die je al jaren volgt? Wil je graag met mede-fans naar de bioscoop zodat jullie voor en na de film hierover lekker kunnen kletsen? Dan is BiosMatch natuurlijk de ideale plek om zulke mensen te ontmoeten. Dit kun je allemaal aangeven in je profiel.

Een bioscoop kan natuurlijk ook een mooie locatie zijn voor beginnende vriendschappen. Op BiosMatch zit je ook goed als je van socializen houdt en je je vriendenkring wilt uitbreiden.

Kortom, wil je als bioscoopganger vooral een leuke en gezellige middag/ avond hebben, registreer je dan nu op BiosMatch!

 

inner
content
content
content
content
Meld je nu aan

Over Biosmatch

Dan biedt BiosMatch de ultieme oplossing! Op BiosMatch kun je mensen meevragen naar de film. Vooral als fanatieke bioscoopganger ben je bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op het bioscoopgaand publiek. Wij bieden een leuke en gezellige, maar vooral ook een veilige en betrouwbare omgeving waarin je medefilmliefhebbers kunt benaderen en mee kunt vragen naar de bios.

Hoe werkt het?