1. Inloggen
  2. Registreren

Veelgestelde vragen

Is BiosMatch een datingsite?

Singles kunnen hun hart ophalen op Biosmatch. De website is dé ideale plek om iemand mee te vragen naar de film. Maar Biosmatch is geen traditionele datingsite. De site is namelijk niet alleen gericht op dating en singles. Ook voor het meevragen van medefans van een bepaalde genre, acteur of franchise én voor het uitbreiden van je sociaal netwerk en vriendenkring zit je goed op Biosmatch. Ons voornaamste doel is natuurlijk ervoor zorgen dat mensen nooit alleen naar de bioscoop gaan. Wil je een leuke en gezellige filmavond hebben en heb je behoefte aan extra gezelschap? Registreer je dan nu op Biosmatch! 

Bepaalt Biosmatch naar welke bioscoop ik ga?

Nee, zeker niet! Leden zijn helemaal vrij om te kiezen naar welke bioscoop ze gaan en in welke gemeente. Dit kunnen grote, populaire bioscoopketens zijn, maar dat hoeft niet. Dit bepalen jij en degene die je meevraagt helemaal zelf!

Hoe werkt het allemaal?

Zie voor een zeer eenvoudige instructie: Hoe werkt het?

Welke abonnementsvormen zijn er?

Zie: Abonnementen.

Mag ik mensen alleen meevragen naar grote, commerciële films?

Nee, hoor. Je bepaalt helemaal zelf naar welke film je gaat. Er zijn veel filmliefhebbers die de voorkeur geven aan artistieke films. Misschien ook wel de leuke single dame of heer die jij benadert! Grote, commerciële films worden overigens wel het meest bezocht.

Is Biosmatch alleen bedoeld om mensen mee te vragen naar de bioscoop?

Dat is natuurlijk wel het hoofddoel van de website. Dat mensen elkaar benaderen en meevragen naar de bioscoop. Daar kunnen relaties, vriendschappen en leuke, sociale contacten uit voortvloeien. Voor meer gezelligheid kun je het bioscoopbezoek altijd combineren met een drankje voor of na de film. Een ideale combinatie is bijvoorbeeld, een drankje voor de film en een etentje na de film.

Is Biosmatch eigendom van een bioscoopketen?

Nee. Biosmatch is een onafhankelijke website. Op het gebied van marketing en promotie werken we wel samen met diverse bioscoopketens.

Waarom wordt er nadruk gelegd op een veilige en betrouwbare omgeving?

Biosmatch is een 100 % echte website met echte leden. Op Biosmatch zijn al je gegevens en persoonlijke informatie veilig. Er wordt zeer scherp gelet op nepprofielen. Deze worden eruit gefilterd en verwijderd. Gezelligheid, oprechtheid en respect voor elkaar hebben wij hoog in het vaandel staan. Voor vragen, suggesties, opmerkingen en klachten kun je ons altijd benaderen via [email protected].

Hoe oud moet ik zijn om lid te kunnen worden van Biosmatch?

Vanaf 16 jaar kun je lid worden van Biosmatch.

Ik zoek een partner. Zit ik goed op Biosmatch?

Jazeker. Singles zijn voor ons een ideale doelgroep en veel leden op Biosmatch zijn single. Op Biosmatch kun je mensen op een zeer comfortabele manier benaderen. Een bioscoop kan een ideale plek zijn voor een eerste date. Zeker als de film goed is!

Ik heb iemand meegevraagd naar bioscoop, maar de persoon reageert niet. Wat nu?

Stuur een vriendschapsverzoek en kijk of deze wordt geaccepteerd. Zo ja, dan zal het mogelijk zijn om rechtsonder 1 op1 met de persoon te chatten. Je kunt de dame of heer op deze manier meevragen naar de film. Wordt het vriendschapsverzoek niet geaccepteerd? Stuur de persoon dan een bericht. Nog steeds geen reactie? Stuur dan nog een bericht. Als de persoon nog steeds niet reageert, dan is hij of zij waarschijnlijk niet geïnteresseerd. Nooit leuk als zoiets gebeurt, maar wees zeker niet teleurgesteld. Biosmatch heeft genoeg leden!

Wat is het verschil tussen “Vrienden” en “Favorieten”?

Als je een vriendschapsverzoek verstuurt en dit verzoek wordt geaccepteerd, dan zijn jullie vanaf dat moment vrienden. Je kunt dan o.a. chatten met elkaar en elkaars foto's zien. Jullie kunnen elkaar altijd terugvinden onder de tab “Vrienden”

Favorieten zijn leden die je om wat voor reden dan ook cool, leuk of fantastisch vindt. Door in iemands profiel op het sterretje te klikken, voeg je deze persoon toe aan je Favorieten. Dit verzoek hoeft niet eerst geaccepteerd te worden. Al je Favorieten zullen uiteraard onder de tab “Favorieten” verschijnen. Je kunt iemand zowel als vriend alsook als favoriet toevoegen.

Let op: Met iemand die alleen in je favorietenijst staat, kun je niet chatten. 

Hoe kan ik iemand duidelijk maken dat ik hem of haar niet meevraag op een date, maar meevraag omdat hij/ zij ook fan is van dezelfde acteur, genre of filmreeks?

Stuur een bericht voor of nadat je iemand hebt meegevraagd naar de bios. Maak in het bericht duidelijk waarom je hem of haar meevraagt. 

Waarom kan ik mensen slechts één keer meevragen naar de film?

Zo weet je wie je al een keer hebt meegevraagd naar de film. Tevens dient dit als privacybescherming. Berichten sturen heeft geen limiet. 

Een van mijn vrienden op Biosmatch heeft zijn of haar profielfoto gewijzigd, maar waarom is deze nog niet zichtbaar op de website? Nieuwe profielfoto's worden toch meteen zichtbaar op de website? 

Druk op F5 om de pagina te verversen. Is de (profiel)foto nog steeds niet zichtbaar? Dan was deze zeer waarschijnlijk te aanstootgevend voor Biosmatch en is deze afgekeurd. 

Waarom zijn profielfotowijzigingen direct zichtbaar op de website? Wijzigingen worden toch eerst goedgekeurd door Biosmatch?

Dit klopt, maar bij profielfoto's maken wij een uitzondering. Nieuwe profielfoto's worden alvast zichtbaar op de website. Een profielfotowijziging is hierdoor sneller zichtbaar. Pas als een nieuwe profielfoto wordt afgekeurd door Biosmatch, dan zal deze onzichtbaar worden op de website.  Goed- of afkeuringen vinden meestal binnen één dag plaats. Zie voor meer informatie: Hoe werkt het?

Let op: Het bovenstaande geldt niet voor gewone foto's. Deze zullen pas na goedkeuring op website verschijnen. 

Na hoeveel minuten inactiviteit zal mijn status als offline worden weergegeven in de Zoekfunctie en op de chat? 

Dit zal zowel in de Zoekfunctie als op de chat na 10 minuten zijn. Zodra er weer activiteit is (pagina's bekijken, typen, etc.), zal je status als online worden weergegeven. 

Wat gebeurt er als ik een gebruiker blokkeer?

Als je een gebruiker blokkeert, dan kan de geblokkeerde gebruiker jouw profiel niet meer bekijken. Tevens kan hij of zij jou geen berichten meer versturen. Jij kunt wel het profiel van deze gebruiker bekijken en hem of haar meevragen naar de bios en berichten versturen. Let op: De geblokkeerde gebruiker kan wel de door jou verstuurde berichten bekijken in zijn of haar Biosmatch mailbox én jou toevoegen aan zijn/ haar Favorieten. Hij of zij kan jou namelijk nog wel zien in de Zoekfunctie (Filmliefhebbers zoeken), alleen niet meer op jouw profiel klikken. Je kunt de blokkering te allen tijde opheffen. 

Hoe kan ik in contact komen met Biosmatch?

Dat kan middels het contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected]. Het Biosmatch team zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en je helpen. 

Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Acties? Filmnieuws? Bioscoop promoten? Bioscoopnieuws doorsturen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag.

inner
content
content
content
content
Meld je nu aan

Over Biosmatch

Dan biedt BiosMatch de ultieme oplossing! Op BiosMatch kun je mensen meevragen naar de film. Vooral als fanatieke bioscoopganger ben je bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op het bioscoopgaand publiek. Wij bieden een leuke en gezellige, maar vooral ook een veilige en betrouwbare omgeving waarin je medefilmliefhebbers kunt benaderen en mee kunt vragen naar de bios.

Hoe werkt het?