1. Inloggen
  2. Registreren

Hoe werkt het?

Lid worden en mensen meevragen naar de film? We helpen je graag! Neem als je tijd hebt Veelgestelde vragen ook even door. 

1.    Meld je gratis aan, links op de homepage. Je kunt ook de tab rechtsboven gebruiken en direct naar de registratiepagina gaan. 

2.    Voer je inlog en persoonlijke informatie in.

3.    Kies je locatie. 

4.    Nadat je ze gelezen hebt, kun je akkoord gaan met de Algemene voorwaarden

5.    Klik op registreren. 

6.    Je bent nu lid van Biosmatch! 

7.    Voltooi je aanmelding door je e-mailadres te bevestigen. Ga naar je privémailbox en klik op de link in de bevestigingsmail die je net hebt ontvangen van BiosMatch. 

8.    Hierna kun je inloggen met je wachtwoord en zal de website aan je vragen om je profielgegevens volledig in te vullen. Zolang je je profielgegevens niet volledig hebt ingevuld, zal deze melding na het inloggen (als geheugensteun) blijven verschijnen. Je kunt deze links gebruiken, maar je kunt ook al je benodigde profielinformatie invullen en wijzigen via Profiel wijzigen => Over mij. Een profielfoto uploaden kan ook via Profiel wijzigen => Profielfoto. Zolang je profielgegevens niet volledig zijn ingevuld, zul je voor andere leden niet zichtbaar zijn in de Zoekfunctie. Klik op de inlogpagina op 'Wachtwoord vergeten?' als je ooit je wachtwoord vergeten bent. Volg de stappen en houd je mail in de gaten. Hierna kun je het per mail ontvangen (nieuw) wachtwoord altijd aanpassen in Account

9.    Je kunt ook registreren met je Facebook account. Zorg ervoor dat je ingelogd bent op Facebook. Ga naar Inloggen en registreer met je Facebook account. Let op: Je dient hierna ook altijd in te loggen met Facebook. 

10.    Je zult merken dat alles wat je hebt ingevuld bij "Wat ik over mezelf wil vertellen?", "Op zoek naar" en "Fan van" niet meteen op de website verschijnt. De tekst dient namelijk eerst goed- of afgekeurd te worden door Biosmatch. Dat is meestal binnen één dag gebeurd. Hetzelfde geldt voor je profielfoto en foto's, maar bij je profielfoto wordt een uitzondering gemaakt, want deze verschijnt alvast in je profiel! Als de tekst & foto op goedkeuring wachten, worden de benodigde vakjes in Profiel wijzigen => Over mijProfiel wijzigen => Op zoek naar, Profielfoto en Foto’s oranje. Als de tekst wordt goedgekeurd dan zal de kleur verdwijnen en verschijnt de tekst op de website en is deze zichtbaar voor andere leden. Worden de tekst en foto afgekeurd? Dan worden de vakjes rood en zullen de tekst en foto niet op de site verschijnen. Dan was de tekst en/ of foto te aanstootgevend en/ of ongepast voor Biosmatch. In dat geval kun je de tekst en/ of foto natuurlijk altijd aanpassen. Je Foto's zullen alleen zichtbaar zijn voor je Vrienden en je kunt zelf selecteren welke Vrienden jouw Foto's kunnen zien. Profielfoto's zijn echter voor iedereen zichtbaar. Ook video's kun je ten allen tijde toevoegen aan je profiel. 

11.    In Mijn informatie kun je o.a. je Social Media informatie invullen. 

12.    In Instellingen kun je bericht- en privacy instellingen aanpassen. 

13.    In Account kun je (indien nodig) je e-mailadres en wachtwoord aanpassen. 

14.    Als je de bovenstaande stappen hebt doorlopen, dan kun je aan de slag! In Filmliefhebbers zoeken kun je op zoek gaan naar medebioscoopgangers en deze meevragen naar de nieuwste films. In deze zoekfunctie verschijnen de zoekopties op basis van wat de leden ingevuld hebben in Profiel wijzigen => Over mij => Over mij. Door de zoekopties aan- en uit te vinken verschijnen en verdwijnen er leden en kun je een specifieke keuze maken. 

15.    Heb je iemand gevonden die je mee zou willen vragen, klik dan op zijn of haar profiel. 

16.    In een gebruikersprofiel kun je:

 

  • Iemand meevragen naar de film. 
  • Een PM bericht versturen. 
  • Een vriendschapsverzoek verzenden. 
  • Iemand toevoegen aan je Favorieten. 
  • Indien nodig iemand blokkeren. 

 

17.    Het verschil tussen Vrienden en Favorieten? Zie Veelgestelde vragen.

18.    Al je inkomende en uitgaande berichten zullen in je Biosmatch mailbox verschijnen. Bij inkomende berichten zul je ook een e-mail ontvangen in je privé mailbox. Dit zal er als volgt uitzien:

 

  • Nieuwe Matches = Een e-mail om 03:00 uur. 
  • Meevraagberichten, PM's, vriendschapsverzoeken en acceptaties van vriendschapsverzoeken = Gebundeld in één e-mail op het hele uur. 

Via de interne Biosmatch mailbox kun je overigens ook afbeeldingen en PDF bestanden verzenden.

19.    Op Biosmatch hoeven leden niet actief gebruik te maken van de Zoekfunctie om op zoek te gaan naar bioscoopgangers. De Matchmaker zoekt om 03:00 uur 's nachts in alle profielen om te kijken of er (nieuwe) leden zijn die voldoen aan jouw zoekwensen. Deze leden zullen in Matches verschijnen en je zult middels een e-mail in je privé mailbox geïnformeerd worden. De Matchmaker zoekt profielen op basis van wat je hebt ingevuld in Op zoek naar en kijkt of deze informatie overeenkomt met wat andere leden hebben ingevuld in Over mij. Komen de opgegeven matchcriteria genoeg overeen, dan zal er een Match gegenereerd worden in Matches. Momenteel matcht de Matchmaker alleen op geslacht en geaardheid. Biosmatch zal dit later uitbreiden.

20. De eerste maand na je aanmelding heb je gratis toegang tot alle functionaliteiten van Biosmatch! Daarna kun je een van de abonnementsvormen aanschaffen. Indien je het account binnen die proefperiode al verlengt, dan zal je abonnement (1 maand, 2 maanden of 3 maanden) automatisch ingaan na afloop van de gratis proefperiode. Indien je geen abonnement aanschaft, dan zul je na de proefperiode geen toegang meer hebben tot de interne mailbox en het berichtensysteem (inclusief 1 op 1 chatten). Je berichten zullen echter niet verwijderd worden. Na aanschaf van een abonnement zul je weer toegang hebben tot de interne mailbox en het berichtensysteem. Klik na het inloggen op Abonnementen om te zien wanneer je abonnement afloopt. Je betaalt altijd vooraf. 

21. Indien nodig kun je gebruik maken van de Meld Misbruik- knop in profielen. Biosmatch zal dan zo snel mogelijk gepaste maatregelen nemen en jou informeren. 

inner
content
content
content
content
Meld je nu aan

Over Biosmatch

Dan biedt BiosMatch de ultieme oplossing! Op BiosMatch kun je mensen meevragen naar de film. Vooral als fanatieke bioscoopganger ben je bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op het bioscoopgaand publiek. Wij bieden een leuke en gezellige, maar vooral ook een veilige en betrouwbare omgeving waarin je medefilmliefhebbers kunt benaderen en mee kunt vragen naar de bios.

Hoe werkt het?